Barrelproof

BarrelproofVandaag weer even langs geweest bij Barrelproof in Rotterdam. Ik wilde een Boston Shaker hebben, maar degene die ik wilde was helaas niet op voorraad maar wordt besteld. Heel erg want dan moet ik nog een keer terug en vind ik vast weer wat voor de collectie 😉
BarrelproofBarrelproof noemt zichzelf The World’s Smallest Cocktail Boutique, geen idee of dat waar is want ik ben nog geen andere cocktail winkels tegengekomen. Wel is het een erg leuk winkeltje met allerlei cocktail attributen, een mooie collectie drank, ze hebben een mooie collectie rum, gin, tequila enzovoorts en ook nog allerlei bitters en een hele vriendelijke bediening. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een mooie cocktail met goede ingrediënten te maken vind je hier.
BarrelproofZelf verliet ik de zaak met een fles Rhum Barbancourt 4 Years, eerder regelden ze al een keer een fles Lemon Hart 151 voor me, één van de lastigst verkrijgbare tiki ingrediënten!

Dus zoek je een bijzonder ingrediënt voor je tiki drinks (of andere cocktails), een shaker, barspoon of bittertje ga dan eens bij ze langs.

Barrelproof
Hoogstraat 49a
3011 PG Rotterdam

010 – 413 60 22

Delen:

Reacties

Barrelproof — 1 reactie

  1. Hoi geweldige artikelen, Ik las in de Pers over Tiki's in Rotterdam zou je die een score geven. Heb Vavoom en antwerpen op m'n checklist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *