Cocktails at Nine, Antwerpen

Cocktails at NineOp de website van Beachbum Berry, was ik al een hele tijd terug een artikeltje tegengekomen waarin Cocktails at Nine in Antwerpen werd genoemd. Niet een echte tiki bar maar een cocktailbar die ook tiki drinks serveert en dan nog goede ook.

Gisteren tijdens een dagje Antwerpen liepen we toevallig langs bij Cocktails at Nine en er was dan ook niet veel voor nodig om te besluiten dat we iets nodig hadden om weer een beetje op te warmen.

Cocktails at NineDe zaak zier er erg sfeervol uit, met een hoop bruintinten en natuurinvloeden, comfortabele fauteuils en mooie kunst aan de muur. Er zijn alleen maar zitplaatsen, dus geen rondhangende mensen en de muziek was erg op de achtergrond, zeer plezierig, zo kun je tenminste nog een normaal gesprek voeren.

Cocktails at Nine
De menukaart is een combinatie van klassieke cocktails en een aantal eigen creaties, waaronder speciale wintercocktails iets dat helemaal hot is op dit moment, cocktails maken die meegaan met de seizoenen.

 Ik koos de Rum Swizzle, @hettonzo de Mai Tai en Bonita nam de Lazy Red Cheeks. De Mai Tai, onze referentie cocktail, was zoals hij hoort tot aan de decoratie aan toe. Fijn om te zien dat zo’n klassieker in orde is dat zegt iets over de kwaliteit van een bar. Mijn Rum Swizzle was heerlijk! En ook de Lazy Red Cheeks een cocktail op wodkabasis met frambozen was prima te drinken.

Ja, wat moet ik zeggen, mooie bar in het centrum van Antwerpen, erg lekkere cocktails, dit wordt zeker een plek waar we regelmatig even zullen binnenvallen wanneer we weer in België zijn!

Cocktails at Nine
Lijnwaadmarkt 9
Antwerpen

Delen:

Reacties

Cocktails at Nine, Antwerpen — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *