Nieuwe Layout

De oude layout.

Het is een tijdje rustig geweest hier, aan de ene kant kwam dat doordat ik een tijdje in de lappenmand heb gezeten en wat minder zin in bloggen had, aan de andere kant omdat het blog bij blogger stond en ik daar niet echt gelukkig mee was.
Inmiddels heb ik het bij blogger weggehaald en draait nu onder WordPress, een systeem waar ik meer mogelijkheden heb en waar ik redelijk in thuis ben. Ik heb de layout meteen gewijzigd. Een logo komt er op termijn ook nog aan. De foto’s zijn nu ook groter. De linkerkolom wordt ook nog aangepast maar dat heeft geen prioriteit.

Binnenkort zullen hier weer nieuwe artikelen verschijnen, ik heb nog een aantal cocktails gemaakt in de tussentijd, zal wat vertellen over materiaal en ben ook nog naar Venuez in Antwerpen geweest waar ik het e.e.a. over gin te weten ben gekomen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *